FAQ

  • Hoe snel kan ik mijn bestelling thuis verwachten?

Een aantal producten liggen klaar om verzonden te worden en worden zo snel mogelijk verstuurd (meestal binnen 3 werkdagen). Een aantal producten wordt op bestelling gemaakt. Mijn streven is deze producten binnen 7 werkdagen op de post te doen. Vaak lukt dit ruimschoots. Mocht het onverhoopt toch wat langer duren dan stuur ik je een berichtje.

 

  • Hoe kan ik de kleertjes het beste wassen?

Om de kleding mooi te houden kun je ze het beste op maximaal 40°C wassen, en het liefst zelfs op 30°C. Producten zoals slabben en spuugdoekjes worden van 100% katoen gemaakt en kunnen daarom warmer gewassen worden. 

 

  • Kun je ook een naam op een item drukken?

Ja, dat kan! Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Ik zag op je IG nog meer leuke dingen die ik hier niet in de shop kan vinden.

Dat kan kloppen! In mijn Etsy shop vind je nog meer leuke dingen. Daar staan bijvoorbeeld ook laatste items en one-of-a-kind items die je hier niet vindt.

 

  • Hoe kan ik een artikel retourneren?
Indien het artikel niet past of naar wens is, kan het geruild of geretourneerd worden. Stuur binnen 14 dagen een bericht via het contactformulier op de website en vermeld daarbij de volgende gegevens:

- naam
- ordernummer 
- product
- reden van retour

Zodra ik je e-mail heb ontvangen krijg je een bevestiging. Nadat de bevestiging is ontvangen, kunnen de artikelen geretourneerd/geruild worden en opgestuurd worden. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Het product dient ongewassen en voorzien van alle labels te worden geretourneerd naar Fabrique de Limonade. Na deze termijn is ruilen of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

Indien er een artikel wordt geruild en het nieuwe artikel duurder is dan het geretourneerde product dan zal er een bijbetaling nodig zijn. Is het nieuwe artikel goedkoper dan het geretourneerde product, dan wordt het restant binnen 7 dagen op je rekening gestort.